Anasayfa



Başka şubemiz yoktur.


Başka şubemiz yoktur.






Ödediğiniz ücretin karşılığını tam olarak alacağınız eğitim.


Direksiyon eğitimi sabır gerektirir. Strese sokmadan sakin eğitim.


Otomatik vitesli lüks araçlarımız ile konforlu eğitim.


Konusunda uzman ve deneyimli eğitim kadromuz ile bilinçli eğitim.


Son model araçlarımız ve dinamik kadromuz ile zamanında eğitim.


Trafikte rahat araç kullanabilme garantili etkili eğitim.



Uzman Direksiyon eğitmenlerimizle verdiğimiz, özel direksiyon eğitimi sayesinde sizi kısa sürede İstanbul trafiğine hazırlıyoruz. Özel direksiyon dersi alan tüm sürücüleri her türlü trafikte kendi aracını rahatça kullanabilir duruma getiriyoruz.

Hizmet bölgemizi İstanbul Anadolu Yakası olarak belirledik. Bizi İstanbul’un Anadolu yakasında bulunan tüm ilçelerden aşağıdaki alt isimlerimiz ile bulabilir ve hizmet alabilirsiniz.

Ataşehir Direksiyon Eğitimi, Beykoz Direksiyon Eğitimi, Çekmeköy Direksiyon Eğitimi, Kadıköy Direksiyon Eğitimi, Kartal Direksiyon Eğitimi, Maltepe Direksiyon Eğitimi, Pendik Direksiyon Eğitimi, Sancaktepe Direksiyon Eğitimi, Sultanbeyli Direksiyon Eğitimi, Tuzla Direksiyon Eğitimi, Ümraniye Direksiyon Eğitimi, Üsküdar Direksiyon Eğitimi

Ehliyetim var, araba kullanabiliyorum ama trafiğe çıkamıyorum diyorsanız, tam size göre bir eğitim programı geliştirdik. 5 Günde Trafik Paketi. Günde ikişer saat eğitim alarak sadece 5 günde sorunsuzca trafiğe çıkabilecek hale gelebilirsiniz.

  1. Gün: Yokuşta duruş ve kalkış eğitimi
  2. Gün: Yokuşta aşağı ve yukarı haraket + dar sokak, köşe dönüşleri + kaza noktaları
  3. Gün: Ada dönüşleri + Anayol ve tali yol giriş çıkışları
  4. Gün: Çok şeritli yollarda şerit değiştirme, geçişler (sollama). Geri park eğitimiyle ayna kullanma açıları.
  5. Gün: Yoğun trafikte sürüş eğitimi

Firma Elemanlarına Özel Direksiyon Eğitimi

Artık firmalar çok daha dinamik, profesyonel, yüksek standartlı ve donanımlı elemanları istihdam etme arayışında. Yalnızca ehliyet sahibi olmak, yeterli bir kriter olmaktan çıktı.

Şirket aracı bir imaj sembolü ve o aracı kullanan kişilerin de firma kültürünü yansıtacak sürücü kriterlerine sahip olmaları gerekiyor.

Bireysel veya grup olarak uygulanan, firma elemanlarına özel direksiyon eğitimi ile bu ihtiyacınızı karşılamayı amaçlıyoruz.

“Güvenli Sürüş Eğitimi” kapsamında verdiğimiz özel eğitimlerimizi, firmaların pazar odağına göre özel olarak hazırlıyoruz.

Annelere Özel Direksiyon Eğitimi

Ehliyetiniz var, belki arabanız bile hazır ama akan trafikte deneyiminiz yok. Belki kocanız, abiniz ya da bir aile yakınınızla deneme yaptınız fakat iyi sonuçlar alamadınız.

Her bir sürücünün, farklı trafik koşullarında güvenli araç kullanabilmesi için bir süre profesyonel desteğe ihtiyacı vardır. Bu nedenle sizler için özel bir eğitim programı geliştirdik.

Hamile, bebekli ve çocukları olan bayan sürücüler için otomobil kullanma püf noktaları, dikkat edilmesi gereken ayrıntılar, bebek koltuğu bağlama, çocuk emniyet kemerleri, kullanılması yararlı araç ve gereçlerin anlatıldığı özel bir eğitimdir.












(Her ayın başında fiyatlarımız yenilenir)

Tek Ders Kendi Aracınız ile Fırsat Paketi
400 TL Yerine 4.000 TL Yerine 4.000 TL Yerine
350TL 2.000 TL 2.500TL
Otomatik Araçlarımız ile Otomatik / Manuel Otomatik Araçlarımız ile
1 Ders Ücreti 10 Ders Ücreti 10 Ders Ücreti
Tek seferde minimum 2 ders verilir Toplam ödeme ilk ders öncesi nakit Toplam ödeme ilk ders öncesi nakit

  • Direksiyon eğitimi ikişer dersten oluşan blok dersler şeklinde yapılır.
  • Şehiriçi dersler müşterilerimizin istediği lokasyonda başlar ve biter. Gidiş-geliş süremiz için ayrıca ücret talep edilmez.
  • Uzunyol eğitimlerinde gidiş süresi kadar dönüş ücreti alınır.
  • Direksiyon eğitimi esnasındaki olası kaza ve cezalardan direksiyon hocamız sorumludur. Öğrencilerin sorumluluğu yoktur.
  • Direksiyon dersi esnasında kullanılan köprü ve otoyol ücretleri ile vergiler fiyata dahil değildir.
















Ders saatlerimiz 45 dakikadır.


Evet, derslerimizde trafiğe çıkmaya hazır olan adaylar ile uygun semtlerde trafiğe çıkılmaktadır.


Size en uygun ders bölgeleri eğitmenlerimiz ile yapacağınız görüşmede belirlenmektedir.


Ders ücretlerini, eğitim öncesinde nakit olarak eğitmene ödeyebilirsiniz.


Bu bütün öğrencilerimizin merak ettiği, fakat kesin bir cevabı olmayan bir sorudur. Herkesin algılama hızı farklı. Ortalama olarak 5 ila 10 günde, ikişer saat ders alarak rahatlıkla trafiğe çıkabilirsiniz. Bu süre yakınlarınızdan aldığınız pozitif ya da negatif destek ile değişebilir.


Günde iki saatten ortalama bir haftalık ders yeterli olacaktır. Tabi öğrencinin altyapısı da bu süreyi etkiler. Bazı öğrenci geldiğinde bol pratik yapmış ama trafiğe hiç çıkmamış ise 2-3 günde trafiğe alışıp gidebiliyor. Bazen fazla heyecanlı ve hiç tecrübesi olmayan öğrencilerin direksiyon dersi 10 güne kadar da uzayabiliyor.


Sizi aldığımız yere en yakın eğitim alanında başlayıp, en çok kullanacağınız güzergahlarda devam ediyoruz. Otoyol, ara sokaklar, geri gitme ve park dersleri için yine size yakın bölgeleri seçiyoruz.


Yeterince pratik yaparsanız tabii ki araba kullanabilirsiniz. Henüz diğer arabalara, yaya olarak bakıyorsunuz. Korkunuz ondan. Arabaya hakim olduktan sonra korku ve panik bitecek.

Eşiniz yoğun çalışıyor, eve geldiğinde de tekrar dışarı çıkmak ölüm geliyor ve siz istediğiniz yerlere gitmek için hep birilerini beklemek zorundasınız. Kendi başınıza alışverişe gitmek, çocuklarınızı okuldan almak, doktora gitmek, annenize gitmek, arkadaşlarınıza gitmek yani kısacası özgür olmak istiyorsunuz. Bizden alacağınız özel direksiyon eğitimi sayesinde bunların hepsini yapacaksınız, inanın bu bir rüya değil. Sizden öncekiler başardı bile…

Sürücü Belgenizi yeni aldınız, artık kendi aracınızı kullanmak istiyorsunuz, Sürücü kursundaki direksiyon dersi trafiğe çıkmanız için yeterli gelmediğinden bu durumda trafiğe çıkmanızın tehlikeli olacağının bilincindesiniz. Uzman hocalarımız eşliğinde alacağınız özel direksiyon eğitimi sayesinde sizde kısa sürede aracınızı kullanabilecek, trafikte güvenli bir sürücü olarak yerinizi alacaksınız.

Yıllardır çalıştığınız şirkette terfi ettiniz ve size artık araba verilmesi gerekiyor. Siz istemeseniz de pozisyonunuz gereği bu arabayı kullanmanız gerekecek ve sizin de artık sağlam bir direksiyon eğitimine  ihtiyacınız var. Sizi en çok araç kullanacağınız güzergahlarda en kısa sürede uzman direksiyon hocalarımız trafiğe hazırlayacaklardır…

Başvurduğunuz işe girmeyi çok istiyorsunuz fakat işin gereği olarak araba kullanmanız gerekiyor, hatta ön başvurunuz kabul edilirse kısa süre içinde bir de araba sürme testine tabi tutulacaksınız.  Bizlerden özel direksiyon eğitimi alıpta bu testleri geçemeyen ve istediği işi alamayan öğrencimiz olmadı…

Yurt dışında ehliyet aldınız, veya başka bir şehirde araba kullanıyordunuz ve İstanbul´a taşındınız ve meşhur İstanbul trafiği sizi ürkütüyor. Aslında araba kullanma ile herhangi bir sorununuz yok. Fakat çok yoğun ve karmaşık İstanbul trafiğinde nasıl araba kullanırım diyorsanız haklısınız. Sizin İstanbul trafiğine uyum sağlayabileceğiniz bir özel direksiyon dersi eğitimi almanız gerekiyor. İşiniz çok kolay iki saatte sizi bu kaosa hazırlayabiliriz. Unutmayın herkes yapıyorsa siz de yapabilirsiniz. Bizde bu trafiğin içinde doğmadık, sonradan alıştık…

Daha önce öğrenme çabalarınız olmuştu ama babanızın, eşinizin veya öğretmeye çalışan kişinin azarları ve olumsuz yorumları sayesinde hevesiniz kursağınızda kaldı ve artık yapamayacağınıza sizi inandırdılar. İki kolu ve bir ayağı olan herkes araba kullanabilir (otomatik vites). Hiç ummadığınız kişiler araba kullanmaya başlayınca acaba yıllardır bana araba kullanamayacağımı söylerlerken yalan mı söylüyorlardı? Baksana falanca, filanca nasıl öğrendi? O benden daha mı zeki ve becerikli? Hayır sizden daha zeki ve becerikli değil.  Sadece psikojik destekli, bol motivasyon eşliğinde özel direksiyon dersi eğitimi aldı…



Kullanmayacağınız vites çeşidini öğrenmenize gerek yoktur. Ehliyetiniz var kendinize otomatik vites araç aldınız. Evde veya işyerinde kullanabileceğiniz bir manuel araçta yok ise manuel öğrenmenize de gerek yoktur. Otomatik vites direksiyon dersi alırsınız ve hızlı bir şekilde artık siz de trafiğe katılırsınız.

“Ya manuel kullanmak zorunda kalırsam” diyorsanız bilmelisiniz ki, direksiyon problemi kalmamış, aynaları kullanabilen, şerit değiştirebilen biri manueli daha kolay öğrenir. Çünkü trafik heyecanı kalmamış, araçtan korkmayan birine kolaylıkla vites ve debriyaj öğretilebilir.


Kesinlikle otomatik vites almalısınız. Özellikle İstanbul trafiğinde araç kullanacak kişiler mutlaka otomatik araç tercih etmeliler. Kullanım rahatlığının yanısıra yeni nesil otomatik araçlarda yakıt sarfiyatı manuel araçlara göre çok daha ekonomiktir. Ayrıca bilgisayar kontrollü vites ayarlama sistemi aracınızın anlık durumuna göre en uygun vitesi seçtiği için motor ve vites kutusu arızaları ile baskı balata aşınmalarından da kurtulmuş olursunuz.

Teknolojinin pek çok alanda sağladığı imkanlar ile hayatımız her geçen gün daha da kolaylaşıyor. Günümüzde full otomatik çamaşır makinası dururken merdaneli makina alır mıyız? İşte otomatik araç ile manuel araç arasındaki farkta bunun gibidir.

Sonuç olarak sizin düşünmek ve yapmak zorunda olduğunuz pek çok işlemi aracınız otomatik olarak gerçekleştiriyor. Bu da size konforlu ve rahat kullanımın yanı sıra güvenli bir sürüş ortamı da sağlıyor. Bırakın detayları aracınız düşünsün, siz keyifli ve güvenli sürüşün tadını çıkartın.





Daha önce bir çok yerden ders aldım. Ancak buradan ders aldıktan sonra rahatça trafiğe çıkmaya başladım. Çok teşekkür ederim…


Sadece 3 derste inanılmaz bir mesafe katettim ve tek seferde direksiyon sınavından geçtim. İlginiz için çok teşekkür ederim.


Ehliyetim vardı ama trafiğe çıkamıyordum. Benimle sabırla ilgilendiler ve kısa zamanda trafiğe çıkabilecek duruma geldim. Çok teşekkür ederim.


Artık yapamayacağıma o kadar inanmıştım ki hiç gayretim yoktu. Ancak bir arkadaşımın tavsiyesi ile aldığım direksiyon eğitimi sayesinde herşey değişti. Yıllardır boşuna beklemişim. Çok memnunum, çok teşekkür ederim.



Online Rezervasyon için Tıklayınız

This website uses cookies.